MEDICA NATURA homeopati - BÖCKER
MEDICA NATURA  - Slogan
Beställ böcker om  Bach blomsterterapi, Schüsslers cellsalter hos Medica Natura!
BÖCKER 
Spännande läsning om Kristallernas magiska värld, 
Dr Bach blomsterterapi, Dr Schüsslers Cellsalter, Pendling...


Blommornas helande energier
Häftad. Dr.Bachs blomsterterapi Dr.Edward Bach utvecklade i England för över 70 år sedan ett helt nytt system för att behandla människan, inte sjukdomen. En genomgång av de 38 blomsterdropparna.
Pris: 199 kr
Biokemiska vävnadsalter
Handbok om biokemiska vävnadssalter är en introduktion till cellterapin och den praktiska användningen av de tolv vävnadssalterna för både människor och djur, i överensstämmelse med det biokemiska systemet enligt doktor W. H. Schüssler.
Pris: 75 kr
Växternas språk
Carina Solöga förmedlar mediala budskap och visdom från växter
Pris: 159 kr
Djurens språk
Av Carina Solöga
Förmedlade mediala budskap och visdom från djurens värd
Pris: 159 kr
Boken om Kristaller
Judy Halls Boken om kristaller har sålts i över en miljon exemplar och är en ledande guide till kristaller världen över.
Boken är utformad som en uppslagsbok, vilket gör att du lätt hittar den kristall du är intresserad av eller identifierar en du inte känner till.
Varje stens praktiska och esoteriska egenskaper beskrivs, däribland dess andliga, mentala, psykologiska, känslomässiga och fysiska effekter. Dessutom förklarar författaren hur stenarna används vid kristallhealing.
Pris: 179 kr
Kristaller för alla tillfällen
Askinosie Heather
Kristaller för alla tillfällen är en omfattande och utförlig guide skriven av Heather Askinosie, som beskriver sig själv som en sanningssökare som provat många olika självhjälpstekniker under sin livsresa, men där endast ett verktyg – kristallen – är det som fungerar varenda gång
Pris: 299 kr
Hälsa ur Guds Apotek
Maria Treben
"Med Marias egna ord:
Jag vill gärna betona, att jag verkligen bemödat mig att ta med samtliga mina erfarenheter i den här boken, så att den kan vara till största nytta för alla läsare. Vi är nu inne i en tid då de flesta människor kommit ifrån det naturliga sättet att leva, när sjukdomar hotar, som orsakats av förändrat levnadssätt och dålig miljö, då vi gärna vill återvända till naturens medicinalväxter som funnits i alla tider. Som Abbé Kneipp, den välkände örtkännaren säger: Det finns en ört för varje sjukdom."
Pris: 279 kr
Lilla Pendelboken
Pehr Trollsveden
Enkla grunder om om pendliing.Att använda pendel är ett sätt att komunicera med sitt högre jag/sin inre vägledare och via sin intuition.
Pris: 69 kr
Alternativ Hälsa
Birgitta Klemo
"Redan i femårsåldern masserade jag gamla tanter och farbröder på ålderdomshemmet i Kiruna. Rustad med en Eau de Vie-flaska fylld med vatten, såpa och en handduk rengjorde jag äckelpäckel mellan gamlingarnas tår.

Mitt terapeutliv började i tonåren. Då fick jag Dr. A. Vogels bok Den lille doktorn av en familj. De hade följt mig sedan barnsben och förstod att jag var ett bra terapeutämne. Jag läste boken och blev helt berusad av all kunskap om örter som man kunde bota sjukdomar med.

Så har livet gått vidare och Dr. A. Vogels bok blev min bibel och grundutbildning i alternativmedicin. Jag har tagit vara på all kunskap som har kommit i min väg. Det har blivit ett fantastiskt smörgåsbord med otroliga erfarenheter och kunskaper om kroppen.
Eftersom jag har jobbat "åtta dagar i veckan" har jag hunnit hjälpa många människor till ett friskare liv. Jag har sett åtskilliga dosetter fullproppade med läkemedel för olika diagnoser. Jag tror knappast att någon har blivit friskare av sina mediciner, men däremot är jag säker på att jag har behandlat många för biverkningarna.

I det här lexikonet hittar du massor av goda råd för mängder av sjukdomar.
Pris: 530 kr